Spännande jobbmöjlighet om du vill delta i en hållbar omställning för industrin!

Nu finns en unik jobbchans för dig som vill vara med och stötta en långsiktig omställning mot en fossilfri och hållbar stålindustri!

Trivs du med att arbeta i en stöttande funktion, har en nätverkande förmåga och har lätt för att se samband, lyssna in och föra dialog? Har du kunskaper om den stålrelaterade industrin och vill jobba mot en fossilfri och hållbar stålindustri? Då är det här jobbet för dig!

”Din placering är Karlstad där du utgör närmsta kontaktperson i Värmland samt bevakar aktuellt utvecklingsarbete i regionens stålrelaterade industri”

Sustainable Steel Region är en innovationsplattform i Norra Mellansverige med fokus på det världsledande styrkeområdet Avancerade stål. Organisationen har bildats genom initiativ från Jernkontoret, IUC Dalarna, IUC Stål & Verkstad samt regionerna Dalarna, Gävleborg och Värmland. Med stålindustrins omställningsbehov för ögonen etablerar Sustainable Steel Region samarbeten med de aktörer som har kapacitet och förmåga att omsätta dessa behov till lösningar.

Du kommer att vara ansvarig för området Internationalisering. Du synliggör innovationsmiljön och bygger internationella samarbeten som banar väg för finansiering och tillgång till testmiljöer för regionens små- och medelstora företag. Du samverkar med regionala, nationella och internationella företagsstödjande organisationer och underlättar för företag att synas och verka i ett större sammanhang.

Dela:
Tillbaka