Nätverka, möt kunder och leverantörer med er egen plats i IUC:s Elmia-monter

Elmia Subcontractor är Norra Europas ledande underleverantörsmässa, en mötesplats för företagen inom tillverkande industrin, deras kunder och leverantörer. Här finner ni också IUC-montern, som samlar industriföretag från Värmland, Skåne och Skaraborg under ett och samma tak. Ett smart utställarkoncept där IUC erbjuder företagen en bekymmerslös och bekväm Fullservicelösning.

Fokusera på era besökare så sköter vi resten

Det skall vara enkelt! Grundidén med IUC:s samlingsmonter på Elmia Subcontractor är att ni skall kunna släppa allt det praktiska som har med utställandet att göra. Då kan ni fokusera på det ni först och främst är där för, nämligen att nätverka, skapa leads, träffa kunder och leverantörer.

Detta ingår i vår Fullservicelösning:

  • Färdigmonterad och inredd monterplats utformad utifrån era egna önskemål. Allt står klart när ni anländer till första mässdagen.
  • Servicecenter: Här finns våra montervärdar som hjälper er som utställare tillrätta, ger praktiskt stöd och teknisk support om problem uppstår.
  • Café och möteslounge där vi serverar enklare maträtt, dryck, kaffe, färsk frukt och fika under hela veckan. I loungen kan ni sitta ifred och diskutera och planera med era monterbesökare och kunder. Här finns också ett mindre mötesrum om ni vill sitta mer enskilt och prata i lugn och ro.
  • Möjligheterna till nätverkande och att skapa nya kontakter är stora eftersom ni deltar tillsammans med ett gäng andra spännande och engagerade företag inom industrin.
  • Afterwork – Lär känna de övriga monterdeltagarna under lättsammare former ihop med god mat och dryck
  • Förbokning av hotellboende: Precis intill mässhallarna ligger Scandic Elmia där vi har ett begränsat antal hotellrum reserverade för våra mässdeltagare (Kostnad för rum tillkommer).

(Med reservation för förändringar)

Skicka en intresseanmälan inför 2024 års IUC-monter

Gör en intresseanmälan till 2024 års monter via knappen nedan så hör vi av oss inom kort och berättar mer.

Vill du veta mer?

Kontakta oss på 070-294 75 70 eller mattias.hedstrom@iucstalverkstad.se så berättar vi mer.


Möt Holms Rostfria, en av våra utställare 2022

Claes Sollycke på Holms Rostfria, som berättar om värdet av att finnas med i IUC:s samlingsmonter på Elmia Subcontractor. Läs artikeln här >>

Claes Sollycke, VD på Holms Rostfria

Häng med in i Värmlandsmontern på Elmia Subcontractor 2022 och träffa de Värmländska företagen.