Nätverka, möt kunder och leverantörer med egen plats i Värmlandsmontern

Elmia Subcontractor är Norra Europas ledande underleverantörsmässa, en mötesplats för företagen inom tillverkande industri, deras kunder och leverantörer. Här finner ni också IUC Stål & Verkstads Värmlandsmonter. Ett smart utställarkoncept med en bekväm fullservicelösning, för ett enkelt och bekymmerslöst deltagand. Framtaget enbart för industrin och de industrinära företagen i Värmland,

Fokusera på era besökare så sköter vi resten

Grundidén med Värmlandsmontern och vår fullservicelösning på Elmia Subcontractor är att ni skall kunna släppa allt det praktiska som har med utställandet att göra och fokusera på det ni först och främst är där för: nätverka, skapa leads, möta kunder och leverantörer.

Detta ingår i vår Fullservicelösning:

  • Färdigmonterad och inredd monterplats utformad utifrån era egna önskemål. Allt står klart när ni anländer till första mässdagen.
  • Servicecenter. Här finns våra montervärdar som hjälper er som utställare tillrätta, ger praktiskt stöd och teknisk support om problem uppstår.
  • Café och möteslounge där vi serverar värmländsk maträtt, dryck, kaffe, färsk frukt och fika under hela veckan. I loungen kan ni sitta ifred och diskutera och planera med era monterbesökare och kunder.
  • Möjligheterna till nätverkande och att skapa nya kontakter är stora eftersom ni deltar tillsammans med ett gäng andra spännande och engagerade företag inom industrin.

Vill du veta mer?

Blir du nyfiken och vill veta mer om Värmlandsmontern på Elmia Subcontractor, kontakta Mattias Hedström, på 070-294 75 70 eller mattias.hedstrom@iucstalverkstad.se

Skicka in en intresseanmälan för 2023

2022 års Värmlandsmonter är dessvärre fullbokad men skicka gärna in en intresseanmälan inför 2023 års monter så hör vi av oss och berättar mer.

Häng med på en snabbtur genom 2019 års Värmlandsmonter.