”Allt står klart när vi kommer till Elmia”  

Holms Rostfria AB har ställt ut på Elmia Subcontractors i 10 år. För andra året i rad ställer företaget ut i IUC:s samlingsmonter Claes Sollycke, VD, berättar om värdet han ser med att finnas med här tillsammans med stort gäng andra spännande industriföretag från Värmland, Skåne och Skaraborg.

Hej Claes! Varför har ni valt att finnas med på Elmia Subcontractor?

För oss är det ett sätt att marknadsföra oss och det ger oss ett kontaktnät som vi har nytta av. Där har vi skapat de första kontakterna med många nya kunder, som har lett till framtida bra affärer för alla parter, men det är även ett tillfälle för oss att träffa befintliga kunder. Det har hänt att vi träffat kunder för första gången på grund av de stora avstånden. Jönköping ligger bra till, mitt i Sverige. Det är tidseffektivt på så sätta att man når många på samma ställe.

”Där har vi skapat de första kontakterna med många nya kunder, som har lett till framtida bra affärer för alla parter”

Vad fick er att vilja ställa ut i IUC:s samlingsmonter i år igen?

Framför allt servicen ni erbjuder! Allt är färdigt när vi kommer. Vi kan bara inreda vår monter och bjuda in kunder och besökare på kaffe i den avskilda loungen eller mötesrummet. Det är väldigt uppskattat av oss och besökarna! Det är en positiv atmosfär där man hjälps åt och hänvisar intresserade till en monter som har det de efterfrågar.

Vad har du för tips till dem som ska ställa ut för första gången?

Det är viktigt att sticka ut och synas som utställare och vi har fått mycket uppskattning för att man på långt håll ser Holms Rostfria med våra utmärkande plåtar på väggarna. Mitt tips till någon som ska utforma sin monter för första gången är att se till att det syns tydligt och konkret vad ert företag sysslar med!

Vill du veta mer om IUC:s samlingsmonter och Fullservicelösning, läs mer här eller kontakta oss direkt på 070-294 75 70 eller mattias.hedstrom@iucstalverkstad.se.

Vill du veta mer om IUC:s samlingsmonter och vår Fullservicelösning som gör uställandet enkelt och bekvämt kontakta oss på 070-294 75 70 eller mattias.hedstrom@iucstalverkstad.se

Dela:
Tillbaka