Varför ska du jobba med jämställdhet? Hur gynnar det din organisation?

Senaste nytt från Attraktionskraft Värmland?

Ringa in den 15 september i din kalender! Då blir det ett frukostseminarium som svarar på frågan ”varför?”. Du är välkommen att delta digitalt eller på plats i Karlstad, Arvika, Kristinehamn eller Torsby. Boka in datumet i kalendern redan nu, så kommer mer information och anmälningslänk i augusti.

Var? Digitalt eller i en av våra fysiska hubbar i Karlstad, Arvika, Kristinehamn och Torsby.
När? Fredag den 15 september, digitalt klockan 7.30–8.30 och fysiskt klockan 7.30–9.00 i hubbarna, med frukost och reflektion.

Attraktionskraft Värmland är en gemensam satsning där Region Värmland tillsammans med Compare, IUC Stål & Verkstad, Paper Province och kommuner arbetar för att säkra framtidens kompetens.

Prenumerera på Nyhetsbrevet >>

Vad är Attraktionskraft Värmland?
I satsningen Attraktionskraft Värmland samarbetar region, näringsliv och kommuner för att bryta den ojämna könsfördelningen på arbetsmarknaden för att säkra Värmlands framtida kompetensförsörjning. Projektet drivs av Region Värmland tillsammans med IUC Stål & Verkstad, Compare och Paper Province.

Tipsa gärna vidare
Nyhetsbrevet om satsningen Attraktionskraft Värmland lyfter bland annat nyheter, goda exempel, verktyg och tips från projektgruppen. Det kan handla om jämställd rekrytering, inkluderande arbetsmiljö, prao, ledarskapsutbildningar och mycket mer!

Vet du någon som kan vara intresserad av dessa frågor? Tipsa dem om att prenumera på nyhetsbrevet.

Dela:
Tillbaka