Finansiera företagets miljösatsning, bli klimatsmart och skaffa konkurrensfördelar

Datum: 2019-05-22

Tid: 09:00-13:00

Plats: ALMI, Lagergrensgatan 2, Karlstad

Det finns mycket pengar där ute. Inom miljöområdet erbjuder flera aktörer olika möjligheter i form av lån, stöd och bidrag till projekt och samarbeten. Det bidrar till att skapa en hållbar utveckling och samtidigt ge konkurrensfördelar och bättre lönsamhet i verksamheten.

Förmiddagen den 22 maj sätter vi fokus på olika vägar vad gäller kapital kopplat till just energi, miljö och klimat. Vi lyfter även möjligheten att få stöttning i arbetet med att söka stöd och att få konsulthjälp för att utveckla verksamheten på ett hållbart sätt.

”Vi lyfter även möjligheten att få stöttning i arbetet med att söka stöd och att få konsulthjälp för att utveckla verksamheten på ett hållbart sätt”


Malin Thorsén från Bright Planet inleder förmiddagen
med att prata om hur hållbarhetsfrågan kan bli en lönsam del i din verksamhet. Därefter ges möjlighet att lära mer om vilka möjligheter som erbjuds från: Almi, Rise, Paper Province, Länsstyrelsen och Region Värmland.

Hur har andra företagare gjort? Vi kommer även få ta del av Perfekta Industriers erfarenheter. Perfekta har fått stöd för solceller och för strukturerat energiarbete som möjliggjort en omställning för företaget.

Vi avslutar med lunch där det ges tillfälle att mingla och ställa frågor till de medverkande.

Låt oss vara ”Din machete” i bidragsdjungeln. Mycket välkommen!

 

Var? Lagergrensgatan 2, Karlstad, Almi Företagspartner Värmland AB,
När? onsdagen 22 maj kl 9.00 – 13.00. Fika och lunch ingår.
Anmälan Anmäl dig HÄR>>, senast den 20 maj
Kostnad Kostnadsfritt, men ej avbokad plats debiteras 250 kr.
Frågor Kontakta Louise Larsson, 054-14 93 68

 

 

Dela:
« Tillbaka