Forum Jämställdhet går mot rekordår


Den 7–8 februari arrangeras Forum Jämställdhet i Karlstad och Region Värmland och Karlstads kommun står som lokala värdar för konferensen. Att Forum Jämställdhet väljer att komma tillbaka till Karlstad är vi både stolta och hedrade över! Dessutom går konferensen mot ett rekordår i antalet anmälda vilket visar på ett stort intresse och engagemang kring ämnet

Vi vill passa på att tipsa om att det öppna programmet kräver ingen anmälan och är gratis att besöka, det består av kortare pass, alla med näringslivsfokus.

”Nu har materialet uppdaterats och utökats till en digital kunskapsbank i samarbete med Compare, IUC Stål & Verkstad och Paper Province”

Under det öppna programmet sker nylanseringen av Schyst! 2014 tog Region Värmland fram Schyst – en handbok till jämlik kommunikation. Nu har materialet uppdaterats till en digital kunskapsbank i samarbete med Compare, IUC Stål & Verkstad och Paper Province. Innehållet hjälper dig bland annat att kommunicera jämlikt och inkluderande. På arbetsplatsen, på fritiden och i hemmet.

Ps. Ta gärna del av film “Varför jämställdhet och inkludering?” som förklarar fördelarna vinsterna med jämställdhetsarbete på arbetsplatsen.

Dela:
Tillbaka