Vill ni stärka era underleverantörers hållbarhetsarbete?

Som ett stort företag med höga hållbarhetskrav vet ni hur viktigt det är att era underleverantörer hänger med i omställningen. Vi kan hjälpa er säkerställa att er leverantörskedja blir hållbar och konkurrenskraftig.

Vi driver ett hållbarhetsprogram inom ramen för projektet Grön Industriväxt. Programmet syftar till att hjälpa leverantörer anpassa sig till hållbarhetskraven från större företag. Genom att stötta era underleverantörer i deras hållbarhetsarbete, hjälper vi dem att uppfylla de mål och krav ni ställer.

Det vi behöver från er är information! Tillsammans kan vi identifiera de leverantörer i Värmland och Innlandet fylke som skulle dra mest nytta av vårt stöd. Det era leverantörer behöver göra är att engagera sig och lägga in tiden som krävs. Vi hjälper dem utveckla sin förmåga att uppfylla era krav och mål – oavsett om det handlar om att minska koldioxidutsläpp, förbättra arbetsvillkor eller säkerställa etisk affärspraxis.

Varför ska ni samarbeta med oss?

  • Hjälp för era underleverantörer att stärka sitt hållbarhetsarbete.
  • Främjar era leverantörers hållbarhetsarbete – vilket i sin tur stärker ert företags hållbarhetsprestanda.
  • Minskar risker och ökar transparensen i leverantörskedjan.
  • Vi skapar långsiktiga värden för både er och era leverantörer.

Tillsammans skapar vi en hållbar och konkurrenskraftig framtid för er leverantörskedja!

Kontakta oss gärna för att diskutera hur vi kan identifiera och stödja era leverantörer i deras omställning. Vi är en resurs som kan kickstarta hållbarhetsarbetet hos era partners och hjälpa er uppnå era hållbarhetsmål snabbare och mer effektivt.

Kontakt:

Rikard Ledin da Rosa 
rikard.ledindarosa@iucstalverkstad.se
076 14 71 202


Projektet Grön Industriväxt finansieras av Interreg Sverige – Norge. Genom ett gränsöverskridande samarbete mellan IUC Stål & Verkstad i Värmland och 7sterke i Innlandet fylke, strävar vi efter att göra hållbarhet till en styrka för små och medelstora leverantörer.

Logo Interreg Sverige - Norge
Dela:
Tillbaka