INDUSTRISNACK: Vad kan AI göra för ditt företag?

VÄLKOMMEN TILL INDUSTRISNACK

För dig som är nyfiken på hur du kan utveckla ditt företag. Här tar vi upp relevanta och intressanta ämnen som utvecklar värmländsk industri. Syftet är att inspirera, utvecklas och lära av varandra. Genomförandet sker digitalt via Teams som mötesplattform, är kostnadsfritt och kräver inga förkunskaper.

Med AI och ML handlar det mycket om att förstå sitt eget data och på bästa möjliga sätt använda den för att utveckla sina verksamhet eller process. Vi kommer utgå och förklara hur vi jobbar med ”AI Deployment Canvas” vid uppstart av ett projekt samt visa goda exempel på lösningar och inspiration.

Under webbinariet fredagen den 23 april klockan 14:00-15:00 går Mikael Hyensjö och Niklas Forsberg på företaget QBIM igenom och förklarar grunder i AI / ML sam vilka steg ett lyckat projekt har. Du får också information om möjligheter till samverkansprojekt där QBIM tillsammans med RISE genomför en AI Resa från 1:e juni 2021 till 31:e december 2021, då vi söker 5 bolag från Värmland.

Deltagarna i webbinariet får också möjlighet att testa sin kreativitet genom att delta i en kort övning där information skickas in via en webbsida direkt i realtid. Övningen syftar till att se möjligheterna med AI och ML.
Webinariet är kostnadsfritt och kräver inga förkunskaper.

När? fredagen den 23 april, klockan 14:00-15:00.
Var? Online, du deltar direkt från din dator. Efter att du skickat in din anmälan kommer du få en länk till mötesplattformen Teams till din mejl. Använd den länken för att ansluta till webbinariet.

Om QBIM

Att fatta rätt beslut är oftast varken lätt eller självklart. Grunden för varje beslut handlar alltid om att ha rätt underlag. Att förstå läget och kunna analysera det rätt. QBIM är experter på att ta fram dessa underlag. Att i ert företags affärssystem och källdata hitta relevant information och visualisera den. Visualiseringar som gör underlag för affärskritiska beslut och processer tillgängliga och hanterbara.
De gör det helt enkelt lättare för dig att förstå verkligheten – och fatta rätt beslut.

Dela:
Tillbaka