Vem saknar du? Visa upp karriärsmöjligheterna i västra Värmland

Den 7-8 juni bjuder Ny i Värmland tillsammans med arbetsgivare och kommuner i västra Värmland in 30 personer till upplevelseresan ”24 timmar västra Värmland”. Här vill nätverket för nyinflyttade, Ny i Värmland, inspirera till det goda värmlandslivet och visa upp de karriärsmöjligheter som finns i västra Värmland.

Hela västra Värmland är i ständigt och stort behov av att fylla på med kompetens till kommuner och näringsliv men vi har ibland svårt att hitta dessa personer. Många utanför kommungränserna känner inte heller till de karriärmöjligheter som finns här.

”Hela västra Värmland är i ständigt och stort behov av att fylla på med kompetens”

Eda kommun, Arvika kommun, Thermia Värmepumpar, Volvo Construction Equipment, Westra Wermlands Sparbank och Region Värmland har därför gått med i projektet ”24 timmar Västra Värmland” som syftar till att få fler nya värmlänningar att kunna och vilja bo och arbeta i västra Värmland.

Under 24 timmar, kommer Ny i Värmland att visa upp den värmländska livsstilen för människor som kan tänkas vilja flytta hit. De kommer att få en guidad tur både i Eda och Arvika med boendeinspiration och aktiviteter kopplade till det västvärmländska frilufts- och kulturlivet.

Läs mer här >>

Dela:
Tillbaka