Värdet av att vara attraktiv arbetsgivare – en utslagsfaktor

Att kunna konkurrera med högre löner är inte en hållbar strategi i längden. Fler och fler företag inser att man måste arbeta hårdare på att attrahera och behålla den kompetens man behöver med andra värden.

Det råder kompetensbrist på många svenska företag och den värmländska industrin är inte något undantag. De största tillverkande företagen i Värmland har en hög medelålder och utmaningar kopplade till kompetens och jämställdhet.

”Allt börjar med att bygga en bra kultur och den resan börjar redan när man ska attrahera kandidater”

Petra Bachmann, People & Culture Manager på Technogarden,

Petra Bachmann från rekryteringsbyrån Technogarden, kommer på Industrisnack 29 november, berätta om vilka delar som samspelar och hur du som arbetsgivare kan börja arbeta med att bygga ditt varumärke.

Att förstå värdet av att bygga en bra kultur för locka den bästa kompetensen kommer bli en utslagsfaktor framöver och ju tidigare man som arbetsgivare förstår det, desto större försprång och framgång.

Varmt välkommen!

När och hur

Datum: tisdag 29 november, 08:30 – 09:30
Plats: Digitalt via Teams. Det är kostnadsfritt och kräver inga förkunskaper. Teamslänk för att kunna delta skickas ut dagen innan.

För mer info

Johan Skogström, 070-601 08 96, johan.skogstrom@iucstalverkstad.se


INDUSTRISNACK är för dig som är nyfiken på hur du kan utveckla ditt företag. Vi tar upp relevanta och intressanta ämnen som utvecklar värmländsk industri. Temat på industrisnack är inom något av våra huvudområden, Ny teknik och Produktion, Hållbarhet, Effektivitet, Kompetensutveckling och Marknad. Syftet är att inspirera, utvecklas och hjälpa företagen vidare genom våra olika insatser. 


Dela:
Tillbaka