Välkommen på seminarium om hur störningar och oro i omvärlden ökar behovet av resilienta och motståndskraftiga leveranskedjor

Basindustrin är en viktig hörnsten i Sveriges ekonomi, men den är helt beroende av reservdelar och komponenter för att kunna konkurrera. Reservdelarnas leverantörskedjor är ofta globala, vilket har visat sig sårbart när händelser i omvärlden påverkar handel och distribution negativt. Nu påbörjas en mission för att utforska nya sätt att säkra industrins tillgång till kritiska reservdelar och komponenter.

I samarbete med Paper Province, Propell och Sandbacka Science Park bjuder nu Sustainable Steel Region in till ett seminarium på temat ”Hur skapar vi On demand – lokal och hållbar tillverkning av kritiska reservdelar och komponenter?”. Seminariet arrangeras i samband med Metalliska materials programkonferens 2024.

Under seminariet kommer Sustainable Steel Region att berätta mer om missionen och du kommer även få lyssna till Ivaldi Group som globalt utvecklar tjänster för on-demand-tillverkning och RISE som stödjer företagens utveckling med ett Applikationscenter för additiv tillverkning.

Få kunskap om hur initiativet ska hjälpa företag att bli mer motståndskraftiga mot yttre störningar och lyssna till inspirerande företag och organisationer som kan underlätta omställningsresan!

När & var:

Datum: 13 mars 2024   
Tid: 10.00 -12.00  
Plats: Skogshem och Wijk, Lidingö eller digitalt. 

Vid frågor kontakta; nicklas.tarantino@susreg.se

Välkommen att delta på plats eller digitalt!

För dig som önskar delta på plats, observera att du även måste anmäla dig till Metalliska materials programkonferens. Mer information och anmälan Metalliska material: Metalliska material

Dela:
Tillbaka