Upptäck IUC montern på Elmia Subcontractor 12-14 november 2024!

Elmia Subcontractor är norra Europas största underleverantörsmässa och mötesplatsen för företagen inom tillverkande industrin, deras kunder och leverantörer. Här finner du också IUC-montern med ett stort antal industri och industrinära företag från olika delar av Sverige. Allt samlat under ett och samma tak.

IUC-montern är ett samarbete mellan de regionala IUC-bolagen i Skåne, Värmland, Västernorrland och Skaraborg. I år finner ni 16 industri- eller industrinära företag med olika inriktning från de fyra regionerna. Möjligheterna att på ett enkelt och effektivt sätt skapa nya kontaktytor och utveckla samarbete för framtiden är stora.

”Här träffas företagen och mässbesökarna över en kopp kaffe för att nätverka och prata samarbete”

Den centrala träffpunkten i montern är IUC:s eget gröna café. Här träffas företagen och mässbesökarna i en behaglig miljö över en kopp kaffe för att umgås och nätverka. Som värd för caféet står leverantören av cirkulära kaffemaskiner Eco3 tillsammans med kafferosteriet Löfbergs.

Precis intill caféet finns också monterns info-center där du träffar oss från IUC (industriellt Utvecklings Centra). Vi berättar mer än gärna om hur vi stöttar och coachar små och medelstora industriföretag över hela Sverige och hur vi får dem att utvecklas hållbart och innovativt för att skapa konkurrenskraft.

Så passa på och utforska IUC montern och möt företagen inom industrin på Elmia Subcontractor 12-14 november 2024. Du hittar oss i mitten av Hall C.

Hoppas vi ses!

PS! Vi återkommer efter sommaren med mer info, bland annat med presentation av alla utställarna i årets monter.

Häng med på en snabbrunda i IUC montern på Elmia Subcontractor 2023 och möt två av företagen som berättar om sin upplevelse av delta som utställare.
Dela:
Tillbaka