Upplev en av Europas ledande automationsmässor

8-11:e oktober anordnas MOTEK i Stuttgart, en mässa som fokuserar på intelligenta lösningar inom områdena produktion och monteringsautomation, materialflöde, hanteringsteknik och industriell hantering.

Här presenteras det senaste inom automation och robotisering. Ett utmärkt tillfälle att lära sig mer om hur du kan effektivisera din verksamhet med hjälp av smarta automationslösningar, hitta leverantörer och knyta kontakter. På programmet står två dagars mässbesök, en guidad fabriksvisning på Porsche eller Mercedes och en stadsvandring i Stuttgart. Vi kommer också att få uppleva den regionala maten och drycken.

7:e oktober • Ankomst Stuttgart och gemensam middag
8:e och 9:e oktober • Mässdagar
10:e oktober • Fabriksvisning och stadsvandring
11:e oktober • Hemresa

Boende med frukost 7 – 11 oktober, transport i Stuttgart, 5 måltider med 2 st. dryck/måltid, mässbiljett, stadsvandring, fabriksvisning på Porsche eller Mercedes.
Prisindikation: ca: 14.500 kr/pers (exkl moms). Priset kan förändras beroende på inflation, antal deltagare m.m.

I priset ingår ej flygbiljett och transport till och från flygpatsen. Resan till och från Stuttgart bokas avdeltagarna själva. Detta för att var och en ska kunna täckas av sin reseförsäkring samt att priserna varierar över tid.

Mer detaljerad information och reseförslag kommer att meddelas till deltagarna.

Sista anmälningsdag är 30 aug

Max antal deltagare 10 stycken

För mer info kontakta Johan Skogström 070-601 08 96 eller johan.skogstrom@iucstalverkstad.se

Dela:
Tillbaka