Tusen vetgiriga åttondeklassare invaderade Yrkesmässan

Det var bra drag på Yrkesmässan 2018! Tusen vetgiriga och glada åttondeklassare besökte jobbexpot, som kördes för andra året på rad  i mässhallarna på Tingvalla. Frön såddes och idéer väcktes i ett väl genomfört arrangemang av Karlstad Kommun. Kul!

 

Hamid Yousefzadegan, VD på Lumine LED, var med på mässan och berättade om sin verksamhet och de olika  yrkesrollerna på företaget för ett ivrigt och positivt gäng 8:e klassare.

www.lumineled.se

 

Elena Stridsberg (th), mångfacetterad utbildningskonsult, tillsammans med hela sitt gäng från Lernia. De hade flera spännande yrkesroller att informera om.

”Vill du jobba inom industrin med en modern och internationellt gångbar utbildning? Då är våra kurser inom industri och tillverkning något för dig.”

www.lernia.se


 

Rebecka Åsberg och Emilia Jansson, båda relativt färska på Triton Valsteknik AB, berättade och förklarade på ett intressant och lättfattligt sätt om hur det är att jobba som CNC-operatör respektive slip- och svarvoperatör.

”Jag trivs väldigt bra på Triton med de arbetsuppgifter och det ansvar jag har. Sammanhållningen och det stöd man får av de äldre kollegorna är fantastiskt bra här.”

www.triton.se

 

Christina Höök från Karlstad Kommun presenterade viktiga jobb på Kommunledningskontoret och Jeanette Löfberg från Paper Province och Teknik College satte tydligt fokus på angelägna yrken inom industrin i Värmland.

Dela:
Tillbaka