Sätt fart på din digitala tranformation

Kostnadsfri workshop online med fokus digitaliseringsmognad. Denna workshop ger dig möjlighet att lära dig av industriföretag och inspireras av hur de arbetat för att öka sin digitaliseringsmognad. Välkommen till teknikworkshopp!

Under workshoppen kommer vi att dela praktiska exempel från företags olika digitaliseringsresor och möjligheter och utmaningar de stött på. Genom att ta del av dessa berättelser och lärdomar kommer du förhoppningsvis se nya möjligheter för din organisation.

Den här workshopen kommer att erbjuda värdefulla verktyg och metoder för att mäta och utveckla din digitaliseringsmognad. Ni kommer att lära er hur ni kan identifiera styrkor och svagheter inom ert företag och formulera en handlings­plan för att accelerera er digitala transformation.

För vem?

Teknikworkshoppen riktar sig till dig som är på gång eller påbörjat er digitaliseringsresa, men vill få en bättre förståelse och överblick för var ni befinner er och vad ni kan göra för att sätta fart på er digitala transformation.

Dela:
Tillbaka