Ställ om – vi stöttar er i alla lägen!

 
Oron är stor och utmaningarna många under Coronakrisen. Tillgång till stöd och hjälp kan vara en fråga om överlevnad. Självklart är hälsoperspektivet primärt, men det går inte att bortse från de allvarliga affärsmässiga konsekvenser som uppstått eller kommer att uppstå för många företag inom den närmaste tiden. IUC / Stål & Verkstad stöttar er i er verksamhet inom flera områden med insatser och vägledning inom ramen för projektet ”Ställ om”
Trapp-figuren visar på olika nivåer där ni kan identifiera just er situation i dagsläget. Där finner ni exempel på några av de områden vi kan stötta er inom. Utifrån era behov kan vi titta på vilka utvecklingsmöjligheter och insatser som kan göras.
Hör av dig så bokar vi in ett möte, berättar mer och hjälper dig vidare >>
Klicka på figuren för större format

 
OM STÄLL OM
Covid-19-krisen har drabbat företagen i Värmland och andra regioner hårt. Många små och medelstora företag behöver snabbt få akuta och direkta rådgivnings- och stödinsatser. Karlstad Innovation Park har därför samlat Värmlands tre största näringslivskluster som tillsammans kan erbjuda olika typer av stöd och vägledning till en stor bredd av värmländska små och medelstora företag i ett gemensamt EU-projekt som heter “Ställ om!”. Compare, som stöttar inom området digital omställning, Paper Province inom tjänsteutveckling riktat mot alla sorters företag och IUC Stål & Verkstad i stödinsatser för industri och industrinära företag. Även ALMI Värmland och Visit Värmland driver liknande satsningar där du som företag kan få stöttning utifrån att ha drabbats av coronakrisen.
 

Dela:
Tillbaka