Satsning på arbetsmiljön – ett effektivt sätt att nå uppsatta mål

Är du chef eller arbetsledare med personalansvar? Nu kan vi ge dig kunskaperna du behöver för att arbeta praktiskt med arbetsmiljön. Det blir två dagars utbildning i Närsams lokaler i Kristinehamn, 18 – 19 januari.

Arbetsmiljön är ett viktigt verktyg för att skapa trivsel och goda resultat. Som chef behöver du kunna tillämpa lagar och regler för att skapa förutsättningar för en bra och säker arbetsmiljö.

“Utbildningen vänder sig till dig som vill bli tryggare i din roll som ledare”

Har du full koll på arbetsmiljölagen? Eller behöver du mer kunskap om till exempel skillnaderna mellan arbetsmiljöansvar och straffansvar? Den här utbildningen ger dig förutsättningar att omsätta både krav och möjligheter i praktiken.

Som chef har du en betydelsefull roll i arbetsmiljöarbetet, och en satsning på arbetsmiljön är ofta ett
effektivt sätt att nå uppsatta mål.

Utbildningen vänder sig till dig som vill bli tryggare i din roll som ledare, genom att öka kunskapen om ditt ansvar och göra dig bättre på att förebygga arbetsmiljöproblem. Vi varvar föreläsningar med övningar och diskussioner. Du får med dig användbara metoder och konkreta verktyg – och kan naturligtvis också ställa egna frågor. Efter utbildningen ska du känna dig redo att på ett framgångsrikt sätt kunna leda och planera arbetsmiljöarbetet i din egen verksamhet.

Kursledare är Dine Bolmstedt.

Är ni ett litet eller mellanstort företag i Värmland med upp till 249 anställda kan det vara så att ni kvalificeras så det enbart är kostnad på 1000kr per deltagare för respektive utbildning. Har ni fler anställda än 249 så har ni möjlighet att vara med till självkostnadspris.

Vill du veta mer kontakta: Louise Torevik 072-203 11 12 eller  louise.torevik@iucstalverkstad.se

Dela:
Tillbaka