Projektkoordinator till EU-projektet STIVI

Som projektkoordinator är du en central del av projektorganisationen hos IUC / Stål & Verkstad. Det är du som håller löpande kontakt med processledare, projektledare, ekonom och kommunikatör. I arbetsuppgifterna kommer system- och uppföljningsansvar att ingå, du kommer även att vara sammankallande till våra interna projektmöten. Men du har också kontakt med våra företag och arbetar proaktivt för att få in deltagande företag i våra projekt samt att genomförande av projekt sker i linje med projektplan. Du kommer att stötta projektledaren och bidra till att löpande utveckla projektets innehåll och metodik.

Vi tror att du har en relevant bakgrund inom ekonomi eller som ingenjör med erfarenhet av att arbeta i projekt, eller att du är nyexaminerad från universitet med relevant utbildning, gärna innehållande projektledning.

Du är strukturerad, kommunikativ och nyfiken.

Anställningen sker inom ramen för projektet STIVI (Steg för innovation i värmländsk industri) och är en visstidsanställning på 100% under projekttiden fram till 2020-05-31. I STIVI arbetar vi för att för att stärka konkurrenskraften i värmländsk stål och verkstadsindustri genom att bidra till ökad innovationsförmåga!

Intresserad? Maila intresseanmälan med CV till Mattias Säfström, VD och projektledare. mattias.safstrom@staging.iucstalverkstad.se

 

Dela:
Tillbaka