om möjligheter för värmländsk industri

IUC / Stål & Verkstad uppgift är att stötta värmländsk industri och vi har ett brett erbjudande. Det vi gör främst är anpassade insatser utifrån företagens behov och strategiska utmaningar inom områdena Effektivitet, Hållbarhet, Marknad, Kompetens och Ny teknik.

Tillsammans med våra samarbetspartners kommer vi att berätta om hur vi arbetar och vilka möjligheter som finns för att utveckla företaget. Lyssna till vad vi kan stötta ert företag med utifrån våra coachande och kompetensutvecklande insatser.

Varmt välkommen!

När och hur

Datum: tisdag 28 mars, 08:30 – 09:30
Plats: Digitalt via Teams. Det är kostnadsfritt och kräver inga förkunskaper. Teamslänk för att kunna delta skickas ut dagen innan.

För mer info

Johan Skogström, 070-601 08 96, johan.skogstrom@iucstalverkstad.se


INDUSTRISNACK är för dig som är nyfiken på hur du kan utveckla ditt företag. Vi tar upp relevanta och intressanta ämnen som utvecklar värmländsk industri. Temat på industrisnack är inom något av våra huvudområden, Ny teknik och Produktion, Hållbarhet, Effektivitet, Kompetensutveckling och Marknad. Syftet är att inspirera, utvecklas och hjälpa företagen vidare genom våra olika insatser. 


Dela:
Tillbaka