Ny omgång av ledarutbildningen fullbokad

”Jag har ökat min kunskap och fått verktyg så att jag kan arbeta mer systematiskt med mångfald, inkludering och jämställdhet. Det har varit mer än en kurs, det är nytt sätt att se på världen! Och det är bara början!”

Christophe Barbier, Billerud, deltagare på höstens utbildning av ”Att leda jämställt”

– Vi har fått väldigt positiv respons från höstens ledarutbildning med mycket nöjda deltagare. Och nu har vi redan en ny omgång fullbokad med start i januari! säger Elin Appel, delprojektledare Paper Province.

Ledare från Region Värmland och klustrens medlemsföretag har fått möjlighet att genomgå en diplomeringsutbildning med David Flato och Maria Hulth från Jämställt under hösten. I januari drar en ny omgång av ledarutbildningen i gång med 30 deltagare.

Ett par ytterligare röster om höstens ledarutbildning:

”Efter att ha gått kursen är det uppenbart för mig att arbetet med dessa frågor måste vara en del i det vardagliga arbetet. Kursen har gett mig en ny syn på hur jag ska jobba mer jämställt. Ledarna på kursen har med sin kunskap och erfarenhet inom området pedagogiskt förklarat hur det ofta ser ut och hur vi bör jobba för att hitta problemen just på vår arbetsplats.”

Per Borg, Tietoevry

”Bra utformad utbildning med drivna, kunniga och bra kursledare. För mig har den givit mig ett bredare perspektiv och framförallt belyst hur man tillvardags faktiskt behöver stanna upp och reflektera kring dessa ämnen. Jag kommer definitivt säga ifrån på ett annat sätt om det kommer upp skämt kring fikabordet som landar fel. Att lyssna in och vara mer lyhörd för hur mottagaren reagerar samt verkligen ta någon på allvar som känner sig tillplattad, kränkt eller inte inkluderad.”

Petra Bachmann, Voestalpine

Dela:
Tillbaka