Nu söker vi Regional processledare på Teknikcollege och delprojektledare i inom projekt om kompetensutveckling

Har du erfarenheter av att driva projekt och processer framåt? Brinner du för ett livskraftigt Värmland? Här får du chansen att delta i den fortsatta utvecklingen av två av Sveriges största industriella nätverk vilket även innebär stora utvecklingsmöjligheter inom exempelvis projektledning och kompetensfrågor.

IUC/ Stål & Verkstad stöttar industrin i Värmland utifrån företagens behov. Genom att skapa förutsättningar för ökad innovationsförmåga och stärkt konkurrenskraft och utvecklar vi industrin för ett hållbart Värmland.

”du kommer att delta i den fortsatta utvecklingen av två av Sveriges största industriella nätverk, IUC och Teknikcollege”

Teknikcollege är Sveriges största samverkansplattform för industrins kompetensförsörjning och en kvalitetsstämpel på utbildningar där kommuner, utbildningssamordnare och företag samverkar för att öka attraktionskraften och kvaliteten på tekniskt inriktade utbildningar.

Då IUC/ Stål & Verkstad ökar fokus kring industrins behov av kompetensförsörjning och kompetensutveckling söker vi nu dig som vill arbeta som Regional processledare på Teknikcollege samt som Delprojektledare i kompetensutvecklingsprojekt.


Dina arbetsuppgifter

I tjänsten kommer du att delta i den fortsatta utvecklingen av två av Sveriges största industriella nätverk, IUC och Teknikcollege och du kommer att arbeta med en bred kontaktyta med externa intressenter.

Dela:
Tillbaka