Nu digitaliserar Compare värmland -Kostnadsfritt med en digital coach!

Just nu erbjuder det digitala klustret Compare kostnadsfria utbildningar för företag i Värmland som vill öka sina anställdas digitala kompetens – oavsett förkunskaper. Start 17 januari och 10 mars 2022. Begränsade platser. Ansök nu!

Öka din digitala kompetens under sex månader

Lär dig nya digitala färdigheter tillsammans med digitala coacher. Välj ditt ämne, ta del av kursmaterial och få stöd och inspiration av experter och ett nätverk av likasinnade. Tillsammans lyfter vi vår digitala kompetens.

”Programmet passar både nybörjare och för dig som har förkunskaper”

Programmet passar både nybörjare och för dig som har förkunskaper. Programmet går på deltid och distans med ett flexibelt schema som du kan planera själv och kombinera med jobb.

Platserna är begränsade och det är först till kvarn. Skicka därför in din anmälan direkt, du får du svar inom två veckor om du har fått en plats.

Relevanta utbildningar för industrin

Inom Innovationsledning blir du coachad, lär dig metoder och verktyg för att framtidssäkra ditt företag och införa innovation som en naturlig del av ert dagliga arbete. Digital marknadsföring och försäljning lär dig att nå nya kunder och sälja produkter online. Du bygger upp en verktygslåda av digitala verktyg, plattformar och metoder för att växa digitalt.

Kontakt

Har du frågor och vill veta mer kontakta Sandra Dalåsen, Event Coordinator på Compare, på 0730-25 71 29 eller sandra.dalasen@compare.se

Dela:
Tillbaka