Ny i Värmland gör det på ett annat sätt!

Emma Balderud och Kristina Lindroos gästar och berättar allt om sitt företag och möjligheterna i erbjudandet i Ny i Värmland AB.

De har tagit ett nytt grepp om kompetensutmaningen, där de regelbundet anordnar nischade rekryteringsevent inom ingenjör- och IT-sektorn samt erbjuder en inflyttarservice för företag som rekryterar utomlands ifrån.

Varmt välkomna till ett Snack där ni får höra om Ny i Värmlands spännande bolagsresa, det unika i erbjudandet samt nästa stora satsning inom utlandsrekrytering.

När och hur

Datum: tisdag 31 maj, 08:30 – 09:30
Plats: Digitalt via Teams. Det är kostnadsfritt och kräver inga förkunskaper. Teamslänk för att kunna delta skickas ut dagen innan.

För mer info

Johan Skogström, 070-601 08 96, johan.skogstrom@iucstalverkstad.se


INDUSTRISNACK är för dig som är nyfiken på hur du kan utveckla ditt företag. Vi tar upp relevanta och intressanta ämnen som utvecklar värmländsk industri. Temat på industrisnack är inom något av våra huvudområden, Ny teknik och Produktion, Hållbarhet, Effektivitet, Kompetensutveckling och Marknad. Syftet är att inspirera, utvecklas och hjälpa företagen vidare genom våra olika insatser. 


Dela:
Tillbaka