Lumine LED hjälper industrin att spara energi på ett lysande sätt

Lumine LED AB är ett företag baserat i Karlstad som specialiserar sig på tillverkning och försäljning av hållbara och energieffektiva belysningslösningar med LED-teknik. De är medlemmar i IUC Stål & Verkstads företagskluster sedan många år tillbaka.

Företagets huvudkontor ligger på Örsholmen på Östanvindsgatan 1 i Karlstad och leds av VD Hamid Yousefzadegan. Han har flera nyckelpersoner inom försäljning och marknadsföring. En av dem är Jacqueline Hedin, marknadsansvarig.

Jacqueline, berättar att Lumine LED grundades 1990 och jobbade då ursprungligen med lågenergilampor som var den tidens mest energieffektiva ljuskälla.

-2002 började vi utveckla LED-belysning i vårt eget laboratorium för att bara några år senare starta egen produktion.

Tom Hedin och Jacquline Hedin (Foto: Mia Sonnelid)

-Sen har utvecklingen gått i ett rasande tempo. Nu erbjuder vi ett brett program av smarta och hållbara belysningslösningar och produkter för olika applikationer. Det kan till exempel handla om industrilokaler, sporthallar, kontor och olika utomhusmiljöer, förklarar Jacqueline.

Företaget har framgångsrikt genomfört flera projekt, bland annat hos Saab Aerospace, Löfbergs Arena, Hamar Olympiske Amfi och Office Depot Centrallager.

12-14 november 2024 kan ni träffa Lumine LED i IUC montern på Norra Europas största underleverantörsmässa Elmia Subcontractor i Jönköping,  i Hall C (monter C:02:22). Titta in, ta en fika och prata belysning med Jacquline eller någon av hennes kollegor i IUC:s eget mässcafé.

Och möt Jacqueline Hedin i filmklippet här:

För mer information om deras produkter och tjänster kan du besöka deras hemsida Lumine LED eller kontakta Jacqueline på 070-937 88 59 eller jh@lumine.se

Dela:
Tillbaka