Locka de rätta kandidaterna – tips för en lyckad rekryteringsprocess

Flera medlemsföretag berättar om hur svårt det är att rekrytera medarbetare med rätt kompetens, vilket i många fall kan vara en ren överlevnadsfråga.

Duktiga potentiella kandidater sitter oftast redan på bra jobb och positioner. Många av dem trivs där de är, men skulle kunna tänka sig att byta jobb om något bättre skulle dyka upp.

”Vi diskuterar nya och möjliga sätt att nå ut till de vi vill rekrytera”

I Industrisnack ”Tips för en lyckad rekryteringsprocess”, 30 november, mellan 08:30 till 09:30, diskuterar vi nya och möjliga sätt att nå ut till de vi vill rekrytera, hur det egna företaget marknadsförs som en attraktiv arbetsgivare och hur kan vi tänka nytt i våra rekryteringsprocesser?

Mia Sonnelid som är kundansvarig på IUC Stål & Verkstads medlemsföretag Industriupport AB ger tips och delar med sig av sina erfarenheter.

När och var

När? Tisdag 30 november, mellan 08:30 till 09:30.
Var? Digitalt online. Du får en Teams-länk dagen före eventet för att kunna delta. 

Du kommer att få en Teams-länk dagen före eventet för att kunna delta. För mer info kontakta Jeanette Hartman på 070-868 61 41 eller jeanette.hartman@iucstalverkstad.se


OM INDUSTRISNACK

INDUSTRISNACK är för dig som är nyfiken på hur du kan utveckla ditt företag. Vi tar upp relevanta och intressanta ämnen som utvecklar värmländsk industri.Temat på industrisnack är inom något av våra huvudområden, Ny teknik och Produktion, Hållbarhet, Effektivitet, Kompetensutveckling och Marknad. Syftet är att inspirera, utvecklas och hjälpa företagen vidare genom våra olika insatser. Genomförandet sker digitalt via Teams som mötesplattform, är kostnadsfritt och kräver inga förkunskaper.

Dela:
Tillbaka