Om kvinnligt ledarskap i Eda Kommun: Möt Annika på Lastvagnsmontage

Eda kommun är unikt i Värmland när det gäller att ha flera kvinnor på ledarposition inom industrin. Nu finns ett nätverk som startat på initiativ av näringslivsansvarig på Eda kommun, Pär Sundman. Där kan etablerade kvinnliga ledare inspirera andra kvinnor att satsa på entreprenörs- och ledarskap.

Vi har tidigare mött några av företagen och dess chefer som ingår i nätverket där de berättar om vilka de är, hur de jobbar och förstås om företagets verksamhet. (Se tidigare längst ned i denna artikel).

Nu rullar vi vidare till Lastvagnsmontage i Charlottenberg där vi möter företagets platschef Annika Eriksson, en positiv och driven ledare med en stor erfarenhet inom industrin.


Se tidigare filmer om kvinnligt ledarskap i Eda kommun

Det handlar om hållbarhet, omställning, jämställdhet och kompetens. Möt Berit Andersson, VD på Antiphon i Åmotfors. Ett företag som jobbar med ljudreduktion och tysta lösningar.
Möt Ingela, Linda och Caroline på ammunitionsfabriken Norma Precision AB i Åmotfors. En fabrik som satsar systematiskt och strategiskt på att ha en jämnare fördelning av kvinnor och män i produktionen.
Dela:
Tillbaka