Kul med cool teknik – men viktigast att säkerställa affärsnyttan!

Dags för ännu ett inspirerande Industrisnack, onsdag 6 december 2023. Denna gång handlar det om styrkan i att digitalisera för att framtidssäkra sin verksamhet.

Dagens gäst, Erik Hallin, Head of Digitalization at Uddeholm, berättar och ger goda exempel på hur de omfamnat de nya digitala möjligheterna och den kraft det ger i företagets förbättringsarbete.

Erik Hallin

Som deltagare i Industrisnack får du kunskap och inspiration att komma igång med ditt digitaliseringsarbete. Du kommer få en bättre förståelse för hur du kan ta nästa steg, vilken arbetsinsats som krävs och vilket ekonomiskt stöd du kan få.

IUC Stål & Verkstad har personal på plats tillsammans med ALMI och DAMI under hela förmiddagen för att svara på frågor och berätta om vad vi kan erbjuda i form av stöd och hjälp i er hållbara utveckling.

En nyhet är att vi nu kommer att köra Industrisnack fysiskt på plats runt om i Värmland, denna gång i Hagfors. (men det finns fortfarande en möjlighet att delta online via Teams)

Industrisnack är kostnadsfritt och vi bjuder alla deltagare som önskar på lunch.

Program

9-10 Industrisnack fysiskt (och digitalt)
10-12 Samtal på plats
12-13 Lunch

När och var

Tid: Onsdag 6 december 9:00-10:00
Plats: Hagfors – Gröna Aulan, Älvstrandens Utbildningscenter, Älvstrandsvägen 2, 683 30 Hagfors

Sista anmälningsdag 29 november. Deltagande sker på plats eller via Teamslänk.

Varmt välkommen!

För mer info

Johan Skogström, 070-601 08 96, johan.skogstrom@iucstalverkstad.se


INDUSTRISNACK är för dig som är nyfiken på hur du kan utveckla ditt företag. Vi tar upp relevanta och intressanta ämnen som utvecklar värmländsk industri. Temat på industrisnack är inom något av våra huvudområden, Ny teknik och Produktion, Hållbarhet, Effektivitet, Kompetensutveckling och Marknad. Syftet är att inspirera, utvecklas och hjälpa företagen vidare genom våra olika insatser.


Dela:
Tillbaka