Vill du jobba aktivt för att ditt företag ska bli mer jämställt?

Datum: 2020-01-29

Tid: -

Plats: Karlstad Innovation Park

Nätverket och plattformen TechniQual välkomnar till ett frukostevent den 29e januari. Eventet är ett sätt för dig och ditt företag att ta er ett steg vidare i ert jämställdhetsarbete.

Under eventet får du inspiration, verktyg och en gemensam plattform för att arbeta vidare med jämställdhetsfrågor tillsammans med andra företag och organisationer i teknikbranschen.

Sedan starten i maj 2018, har nätverket TechniQual arbetat med frågan: Hur kan fler tjejer bli intresserade av teknikbranschen. Utgångspunkten är att det är företagen som långsiktigt behöver leda arbetet mot en jämställd teknikbransch i samverkan med andra organisationer.

Vi utlovar en förmiddag med massor av inspiration och insikter.

Vi ser gärna att ditt företag eller organisation ansluter till nätverket för att aktivt arbeta mot vår vision – En jämlik teknikbransch i Värmland

Varmt välkommen!

Sista anmälningsdag är 22/1

 


Om TechniQual

Styrkan i TechniQual ligger i organiseringen som är nätverksbaserat och bygger på engagemang och handling tillsammans med reflektion för lärande och verksamhetsutveckling. Nätverket drivs av både män och kvinnor som valt att samarbeta utöver gränserna för sin egen bransch – IT, El och industri – och det har bidragit till mycket positiva effekter på kort tid.

Det här jobbar vi för:

Varje enskilt företag behöver se till att kulturen på arbetsplatsen är välkomnande för alla.
Vi i branschen behöver prata om teknik och teknikyrken på ett helt nytt sätt när vi möter framtidens potentiella arbetskraft.
Vi behöver synliggöra vad tekniker och ingenjörer faktiskt gör på jobbet och vad det bidrar till i samhället.
Företagen och branschen behöver ta ansvar och vara delaktiga i att väcka intresse för teknik i ung ålder.

Läs mer om TechniQual här >>

 

 

 

Dela:
« Tillbaka