Värmlandsmontern – Elmia Subcontractor 2019

Datum: 2019-11-12

Tid: 09:00-18:00

Plats: Elmia Jönköping

På Skandinaviens största industrievent Elmia Subcontractor tas ett helhetsgrepp om såväl dagsläget som framtiden – på inspirationsarenor, i scenprogram, matchmaking och med fyra mässhallar leverantörsutställning.

Med närmare 1 200 utställare från ca 30 länder skapas helt unika förutsättningar för utveckling och lönsamma affärer.

I IUC / Stål & Verkstads Värmlandsmonter återfinner ni några av värmländsk industris  spännande och innovativa företag.

Besök vårt mässcafé! Slå er ner en stund, ta en fika och ett snack med någon av våra intressanta utställare i trivsam miljö.

I Värmlandsmontern träffar du förstås också oss från IUC / Stål & Verkstad. Vi berättar mer än gärna om vad vi gör för värmländsk industri och om våra olika projekt som pågår för att skapa konkurrenskraft i regionen.

Ni finner oss i C-hallen monternr C2:22.

Varmt välkomna till Värmlandsmontern!

 

 Årets deltagare i Värmlandsmontern 

 FILM: Röster från Värmlandsmontern 2018 >> 

 

 Är ni intresserade att delta på mässan? 

Fokusera på era besökare så sköter vi resten
Sugen på att delta? En fördel med att vara med i Värmlandsmontern är att allt är på plats när ni anländer till mässan. Er monterplats är färdigbyggd och inredd och IUC / Stål & Verkstads eget mässcenter med caféet, som är hjärtat i Värmlandsmontern, är arrangerat så att ni kan mötas, sitta avskilt, bjuda på fika och diskutera med era besökare. Vår montervärd, som finns på plats i mässcentret under hela veckan, servar och hjälper er till rätta.

”Den stora fördelen för oss som mindre företag är att vi har svårt att ordna allt rent praktiskt. Tiden räcker inte till. Därför valde vi Värmlandsmontern, då allt är fixat och vi kommer till ett dukat bord”

/Jan Åslund – Autofric AB

Dessutom, för er extra trygghet, finns teknisk servicepersonal på plats alla dagar och hjälper till om problem uppstår. Allt för att ni skall få ett så stressfritt och okomplicerat mässdeltagande som möjligt.

En fördel är också gemenskapen och utbytet med att vara en del av ett härligt gäng värmländska företag som ni lär känna och kan nätverka med under Elmia Subcontractor 2019.

NYHET! Vi layoutar er monter – kostnadsfritt!
Nytt för i år är att vi erbjuder nya deltagare grundläggande hjälp med design av totalexponeringen i er monter. Det kan gälla idéer och upplägg kring storbildsväggar, dekor och färgsättning utifrån er profil. Detta för att få en så trovärdig, snygg och kommunikativ monter som möjligt. En fördelaktig tjänst som ni annars skulle behöva anlita en reklambyrå för.

För frågor och bokning av monterplats ring Mattias Hedström på 070-294 75 70 eller maila på mattias.hedstrom@staging.iucstalverkstad.se.

 

Dela:
« Tillbaka