Utveckla nya exportkontakter med ”Paketresan”

Datum: 2020-03-10

Tid: -

Plats: Nürnberg, Tyskland

Automation Region bygger vidare på det strategiska samarbetet med Tyskland. Den 11 mars hålls konferensen Integrated Plant Engineering Conference, Ipec och i samband med det arrangeras en paketresa där vi erbjuder företag att följa med. Syftet är att knyta kontakter och skapa möjligheter för affärer och innovation.

Paketresan sträcker sig över tre dagar, 10 till 12 mars. I anslutning till Ipec arrangeras flera kringaktiviteter såsom företagsbesök, sociala aktiviteter, workshops och rundabordssamtal. Flera av aktiviteterna förbereds specifikt för de svenska företag som deltar medan andra arrangeras för konferensens övriga internationella deltagare.

Läs vidare>>

 


Automation Region

Automation Region är en centrumbildning vid Mälardalens högskola som samlar mindre företag, storbolag, akademi och offentlig sektor i ett branschoberoende kluster. Tillsammans med våra 120 medlemsorganisationer arbetar vi för att marknadsföra svensk automationskompetens, stimulera innovationer och säkra branschens långsiktiga kompetensförsörjning.

Genom samverkan, nya kontakter, inspiration och kompetensutveckling arbetar vi för effektiv produktion, lönsamma affärer och ökad svensk konkurrenskraft.

Dela:
« Tillbaka