Lean nätverksträff hos AnVa Polytech

Datum: 2018-02-08

Tid: -15:00

Plats: Sunne

AnVa Polytech i Sunne bjuder in till en spännande och utvecklande nätverksträff torsdag den 8 februari 2018. Deras specialité är tillverkning av gummidetaljer bland annat till fordonsindustrin. Nu har de effektiviserat produktionsflödet på ett nyskapande sätt med hjälp av leanmodellen.

Det senaste året har företaget arbetat mycket med en omfattande layoutförändring i syfte att få till ett bättre och mer effektivt flöde. Nätverksträffen kommer att handla om detta arbete och vilka resultat man kan se. Funderar ni också på er layout? Häng med i så fall för att ta del av AnVa Polytechs erfarenhet!

En mer detaljerad agenda kommer senare. Vi kommer att starta runt kl 9.00 och träffen avslutas 15-15:30. Lunch kommer att serveras i samband med träffen.
Nätverksträffarna syftar till att dela med sig av olika saker inom leanområdet samt att få tips om hur man har gjort inom samma område bland deltagarna. Vi avslutar med att ge återkoppling på det vi sett till AnVa Polytech.

Max antal deltagare är 30 personer.

Följande policy gäller i samband med LEAN nätverk Wermlands arrangemang:
Grundprincipen är att minst två personer från samma företag ska beredas plats vid nätverkets arrangemang.

  • I första hand är aktiviteterna avsedda för medlemmar i nätverket. Nya medlemmar kan anmälas i samband med anmälan till respektive arrangemang och de faktureras då även medlemsavgiften för innevarande år.
  • Om inte aktiviteten fylls upp med deltagare så upprättas en ”reservlista” i samband med anmälan. Denna kan bestå av medlemmar utöver de två ”prioriterade” deltagarna eller ”ickemedlemmar” från medlemsföretaget.
  • Detta innebär att anmälda medlemmar måste vara beredda att få definitivt besked om deltagande först då anmälningstiden har gått ut.
  • Utöver denna policy gäller principen ”först till kvarn” vid anmälan.

 

Anmälan är bindande. Om Du inte kan delta efter anmälan; skicka någon annan men meddela det i så fall. En kostnad kommer att tas ut på 500 kr per anmäld deltagare.

Anmälan sker senast tisdag 6 februari.

Maila anmälan till: claes.kallqvist@anva.se

Frågor
Kontakta Claes Kallqvist: 070-330 83 35

För beställning av lunch osv. behöver vi anmälan senast imorgon förmiddag. ”Specialkost”? Det behöver vi också veta samtidigt.

 

 

Dela:
« Tillbaka