COMPARE-lunch + workshop: Att leda digital transformation

Datum: 2018-11-21

Tid: 11:30-15:00

Plats: Scandic Winn

Välkommen på en spännande Compare-lunch när vi får besök av Joakim Jansson, grundare DigJourney, och författare till den uppmärksammade boken ”Att leda digital transformation”.

Att hjälpa företag att förstå vad digitalisering för med sig har funnits på Joakims agenda sedan 2000 då han började på Spray. Sedan dess har han på nära håll följt hur omvälvande och fascinerande den digitala transformationen är.

Joakim har bakgrund som ledare inom såväl startups som traditionella bolag däribland MTG, Aller och Spray. Han tror på det goda med digitalisering och är grundare till DigJourney som i den digitala transformationen arbetar med att ingjuta framtidstro och mod till utveckling hos individer i organisationer och samhälle. På Compare-lunchen delar han med sig av sina tankar och erfarenheter av att Leda digital transformation.

FÖR VEM

För alla andra som vill utveckla sitt digitala ledarskap. Utveckla sitt eller andras företag och organisationer i takt med den digitala transformationen.

PROGRAM

11.30  Lunchbuffé & nätverkande
12.00-13.00  Föreläsning & diskussion
13.00-15.00 EFTERFÖLJANDE WORKSHOP MED DIGJOURNEY & BEDIGITAL ”Så här leder du digital transformation” >>

PLATS

Scandic Winn, Karlstad

KOSTNAD

Träffen är kostnadsfri, du betalar bara din egen lunch på plats.

Kom och ät lunch tillsammans med oss och Joakim, inspireras och knyt nya spännande kontakter!

ANMÄL DIG HÄR >>

Mer info på Compares hemsida >>

 

Arrangeras av Compare i samarbete med IUC / Stål & Verkstad, Paper Province och en del av projektet Smart industri Norra Mellansverige.

KONTAKT

Stefan Skoglund
Digital affärsutvecklare

+46 (0)706-07 08 67
stefan.skoglund@compare.se

Dela:
« Tillbaka