Allt om Tetra Paks globala produktionssystem

Datum: 2018-10-02

Tid: 13:00-15:00

Plats: Örebro universitet

Välkommen till en presentation och spännande inblick i Tetra Pak Processing Systems, en serie av kompletta och anpassningsbara förpackningslinjer som bygger på avancerad produktionsteknik från Tetra Pak.

Lösningarna är för mejeriprodukter, ost, glass, drycker och färdiglagad mat. Oberoende av om man jobbar med batchproduktion eller one piece flow, det vill säga kontinuerlig produktion, blir effektiviteten, livsmedelsskyddet och miljöprestandan i processen hög.

I koncepetet finns en servicelösning som minimerar avbrottstider och effektiviserar driften. Den baseras på de tre stegen i anläggningens livscykel: linjevalidering, säkerställande av prestanda och införande av förbättringar.

Kom och lyssna på Marty Larsson, Global Production, Tetra Pak Processing Systems, som berättar mer och lite till om Tetra Paks globala produktionssystem. 

Program

13.15 – 14.15 Presentation
14.20 – 15.00 Frågor och diskussion

När och var?

2 oktober 2018 i hörsalen i Teknikhuset, HST, på Örebro universitet.

Presentationen är öppen (och kostnadsfri) förstudenter och medarbetare på Örebrouniversitet, medarbetare på/i samverkande företag och organisationer samt allmänheten. Antaletplatser är dock begränsat. Först till kvarn som gäller!

Anmälan

Anmäl dig senast den 28 september 2018 via e-post till maskin@oru.se.
Studenter i kursen Produktionsteknik och lean (MT120G) deltar utan anmälan.

Varmt välkomna!

Nader Asnafi
Professor i Maskinteknik
Örebro universitet

Dela:
« Tillbaka