Elmia Subcontractor goes digital – Tillverkningsindustrin till nya höjder!

Datum: 2020-11-10

Tid: 09:00-

Plats: Online - Webinar

Den stora Underleverantörsmässan för industrin, Elmia Subcontractor, som går av stapeln i mitten av november varje år och lockar ett stort antal företag inom industrinäringen, kom med beskedet i början av september att de ställer in årets mässa. Pandemin Covid19 är förstås orsaken. Det blir då också första gången på flera decenier som IUC/Stål & Verkstads projekt Värmlandsmontern inte kan genomföras.  

”Det ger nya och ur flera perspektiv smartare sätt att mötas för att skapa effektiva affärsinriktade relationer”

Att träffas fysiskt är nu dock långt ifrån det enda sättet och skapa kontakter, utveckla samarbeten och hitta nya kunder. Med Elmia Subcontractor Connect ges nya och ur flera perspektiv smartare sätt att mötas för att skapa effektiva affärsinriktade relationer.

Detta är Elmia Subcontractor Connect

Coronapandemin har svept över hela världen och effekten har varit en förlust av fart i branschen. Utmaningarna är oöverträffade – och många. Men så är också möjligheterna. Hur maximerar vi dem när världen står stilla?

”det har aldrig varit viktigare att upprätthålla en stark och konkurrenskraftig industri i Sverige”

Den svenska tillverkningsindustrin är väsentlig. Våra innovativa lösningar, unika kompetenser och överflöd av globalt ledande företag gör att efterfrågan på svenska underleverantörer är hög. Men den närmaste framtiden är osäker för samhället som helhet. Så det har aldrig varit viktigare att upprätthålla en stark och konkurrenskraftig industri i Sverige.

Men hur kan vi göra nya kreativa idéer och tankar verklighet i den värld vi befinner oss i just nu?

Dessa nya tider ger nya sätt att mötas. Möten måste vara effektiva, snabba och tydliga, vilket innebär att vi alla måste digitalisera vår vardag.
Elmia Subcontractor Connect 2020 skapar nya möjligheter att hitta rätt kunder och utbyta erfarenheter i denna nya värld.

Här finner du allt om Elmia Subcontractor Coonect>>

Dela:
« Tillbaka