Använd speltänk för ökad produktivitet

Datum: 2018-12-11

Tid: 11:30-13:00

Plats: Karlstad Innovation Park

Var med att ta fram grunden för en ny YH-utbildning som handlar om produktionseffektivitet genom Gamification. Ett koncept där man genererar kreativtet och produktivitet och skapar arbetsglädje med upplägg inspirerat av speldesign och funktion.

Spelmetodiken blir en viktig hörnsten i arbetet. Något som skapar arbetsglädje och ökad produktivitet vid tidigare trista och monotona arbetsmoment.

”Vi människor mår bra av direkt återkoppling på vad vi gör, dessutom ska arbetet kännas meningsfullt och uppdragen ska vara perfekt designade just för dig”

Till exempel kan virtual reality med VR-mask  användas vid en arbetsstation på verkstadsgolvet, hos en processoperatör för att ge instruktioner, feedback och ”belöning” utifrån ett engagerande spelupplägg.

Spelmomentet blir ett verktyg för att visualisera, skapa överblick, se sammanhang och tydliggöra effekt av olika arbetsinsatser.

Vilka kompetenser behöver vi idag?

Utvecklingen går väldigt fort och vi behöver utbilda både för dagens och morgondagens behov. Nu vill vi ha era expertråd, bland annat i hur behoven ser ut på er arbetsplats. Var finns de ensidiga och ”tråkiga” flaskhalsarna i produktionen och vad skulle behövas för att eliminera dessa?

Häng med på en spännande workshop med målet att ta fram innehållet till en YH-utbildning som använder spelutveckling och gamification som pedagogiskt grepp för att förstå användardriven produktions- och affärsutveckling.

Läs vidare här på Karlstad Innovation Parks hemsida >>

Välkomna!

Patrick Standfast / KIP,  Fredrik Lindroos / KIP,   Mikael Holmgren /  Compare

 

Detta är ett samarbete mellan KIP, Compare, Paper Province, IUC / Stål & Verkstad, Karlstad kommun och TGJ


Tid: 11 december kl.11:30 – 13:00
Plats: Karlstad Innovation Park, Sommargatan 101A.
Lunch ingår (meddela önskemål om specialkost)

Anmälan gör du HÄR >>  eller mejla patrick.standfast@karlstadinnovationpark.se senast 7 december.

Anmälan är bindande.


 

Dela:
« Tillbaka