Jämställdhet, en drivkraft för företagets utveckling – Frukostseminarium 15 sept

Vill du hjälpa ditt företag att stå i framkant och leda utveckling inom jämställdhet? Då är du är varmt välkommen att delta i Attraktionskraft Värmlands kostnadsfria mötesserie under hösten 2023 och våren 2024. Seminarierna ger dig kunskap och verktyg att arbeta med olika frågor, till exempel kompetensförsörjning, breddad rekrytering och normer som främjar en schysst arbetsplats.

Varför ska vi jobba med jämställdhet?

Höstens första seminarium svarar på frågan: Varför ska vi jobba med jämställdhet? Kunskap om ”ditt varför” är kärnan i all framgång. Att förstå varför vi strävar efter jämställdhet och inkludering på värmländska arbetsplatser är grunden för en hållbar regional utveckling.

Vi fokuserar på jämställdhet som drivkraft för organisationens utveckling: pratar om varför jämställdhet och inkludering är nyckeln till hållbar tillväxt och för en reflektion kring vad som krävs för att vara rätt rustad för framtiden.

Efter seminariet har du fått tips och inspiration för att starta eller stärka ditt utvecklingsarbete och en tydlig vision om just ditt ”varför”.

Praktisk information och anmälan

När? Fredag den 15 september, klockan 7.30–8.30 (digitalt) och 7.30–9.00 (fysiskt).
Var? Du kan välja att delta digitalt eller på plats i Karlstad, Arvika, Kristinehamn och Torsby. Reservation för att fysiska träffar kan komma att ställas in vid för få anmälda. Lokal och adress samt digital möteslänk skickas ut till deltagare via e-post, senast en vecka innan träffen.
Hur? Seminariet är kostnadsfritt och deltar du fysiskt bjuder vi på frukost.

Anmäl dig senast 8 september för att delta fysiskt eller senast 14 september för att delta digitalt.

Varmt välkommen!


Seminariet är en del av projektet Attraktionskraft Värmlands mötesserie om kompetensförsörjning, rekrytering och normer. Attraktionskraft Värmland drivs av Region Värmland och huvudsyftet är att bidra till en stärkt arbetsmarknad i Värmland. Här samverkar region, kommuner och näringsliv för att ge företag och organisationer verktyg att kunna rekrytera mer jämställt och förbättra sin kompetensförsörjning.

Dela:
Tillbaka