Dags att säkra en plats i IUC montern på Elmia Subcontractor 2024!

Elmia Subcontractor är norra Europas största underleverantörsmässa och mötesplatsen för företagen inom tillverkande industrin, deras kunder och leverantörer. Här finner du också IUC-montern med ett stort antal industri och industrinära företag från olika delar av Sverige. Allt samlat under ett och samma tak.

IUC montern erbjuder ett smart och bekvämt utställarkoncept med en ”Fullservicelösning” där det mesta ingår för ett bekymmersfritt och framgångsrikt mässdeltagande. I år expanderar vi dessutom till tre ”monteröar” med ännu fler utställande företag. Möjligheten att nätverka och utveckla nya samarbeten har aldrig varit större.

Fokusera på era besökare så sköter vi resten

Det skall vara enkelt! Grundtanken med IUC:s samlingsmonter på Elmia Subcontractor är att ni skall kunna släppa allt det praktiska som rör utställandet. Då kan ni fokusera på det ni är där för i första hand: att nätverka, skapa leads, utveckla kundrelationer och träffa leverantörer.

Häng med på en snabbrunda i IUC montern 2023 och möt dessutom två av företagen som berättar om sin erfarenhet av delta som utställare.
Dela:
Tillbaka