Industrisnack: Hållbarhet som konkurrensfördel – 26 sept

Har du börjat få frågor från kunder, medarbetare och andra intressenter om ditt hållbarhetsarbete? Funderar du på hur man bäst tar sig an frågan? Då är det här webinariet för dig!

Under en timme går Karin Svärd Hertel och Åsa Sund från Greengoat igenom vad hållbarhet är och vad det kan betyda för dig som företagare. Du får också en bättre förståelse för hur man kan ta sig an frågan och vilket stöd du kan få från IUC Värmland.

Åsa Sund och Karin Svärd Hertel – Greengoat Hållbarhetsbyrå

”När du lämnar webinariet har du en bättre förståelse för hur du kan ta nästa steg”

Nords International i Molkom kommer att berätta om sin hållbarhetsresa, från att reaktivt ha svarat på kundernas frågor om hållbarhet, till att använda hållbarhet som en konkurrensfördel.

Simon Hedberg – Nords International

Relaterat: Nords Hålbarhetsresa (Film You Tube)

Som deltagare i webbinariet får du kunskap och inspiration att sätta igång med ditt hållbarhetsarbete. När du lämnar webinariet har du en bättre förståelse för hur du kan ta nästa steg, vilken arbetsinsats som krävs och vilket ekonomiskt stöd du kan få via HISS (Hållbarhet, Innovation och Styrka i Samverkan).

Webinariet sker via Teams, är kostnadsfritt och kräver inga förkunskaper. Länk till webinariet kommer till din mejl efter anmälan.

När? Tisdagen den 26 september, klockan 08:30–09:30
Var? Online. Delta direkt från din dator.

Varmt välkommen!

För mer info

Johan Skogström, 070-601 08 96, johan.skogstrom@iucstalverkstad.se


INDUSTRISNACK är för dig som är nyfiken på hur du kan utveckla ditt företag. Vi tar upp relevanta och intressanta ämnen som utvecklar värmländsk industri. Temat på industrisnack är inom något av våra huvudområden, Ny teknik och Produktion, Hållbarhet, Effektivitet, Kompetensutveckling och Marknad. Syftet är att inspirera, utvecklas och hjälpa företagen vidare genom våra olika insatser.


Dela:
Tillbaka