Hållbarhet skapar lönsamhet – 25 maj

Hållbarhet handlar om lönsamhet, engagerade medarbetare, innovation, möjligheten att attrahera rätt kompetens och konkurrenskraft. Vi berättar hur vi, tillsammans med er, konkret gör hållbarhet till en affärs- och kundnytta.

Har ni precis börjat fundera kring om det här med hållbarhet kommer att påverka eran verksamhet? Har ni börjat jobba med hållbarhet men funderar på hur ni ska det vidare? Eller så undrar ni helt enkelt vad hållbarhet egentligen är? Då är detta rätt tillfälle för er!

Att jobba med hållbarhet ska inte vara ett arbete som bara kostar pengar och skapar papper i en pärm eller ett fint intyg på väggen. Det skall skapa värde för företaget och dess kunder.

Investera några minuter, det är både nyttigt, lönsamt…. och hållbart!

När och hur

När: 25 maj, Kl. 08:30 – 09:30
Hur: Digitalt via Teams. Det är kostnadsfritt och kräver inga förkunskaper. Teamslänk skickas ut dagen innan

Mer info!

Kontakta Björn Jonasson, bjorn.jonasson@iucstalverkstad.se, 070-367 03 22


Vad är industrisnack?

INDUSTRISNACK är för dig som är nyfiken på hur du kan utveckla ditt företag. Vi tar upp relevanta och intressanta ämnen som utvecklar värmländsk industri. Temat på industrisnack är inom något av våra huvudområden, Ny teknik och Produktion, Hållbarhet, Effektivitet, Kompetensutveckling och Marknad. Syftet är att inspirera, utvecklas och hjälpa företagen vidare genom våra olika insatser. 


Dela:
Tillbaka