Visa upp företaget och skapa kontakt med drivna ingenjörstudenter

Nu har äntligen corona restriktionerna släppt och därmed öppnar sig möjligheten att hålla IN-dagen fysiskt på plats igen!

IN-Dagen är en fantastisk möjlighet att nå ut till snart utexaminerade studenter, men även för att skapa en dialog med studenter som är mitt i utbildningen.

”En fantastisk möjlighet att nå ut till snart utexaminerade studenter, men även för att skapa en dialog med studenter som är mitt i utbildningen”

Torsdagen den 11 november är ni varmt välkomna att visa upp ert företag för drivna ingenjör- och naturvetarstudenter på Karlstads universitet. IN-Dagen är en fantastisk möjlighet att nå ut till snart utexaminerade studenter, men även för att skapa en dialog med studenter som är mitt i utbildningen.

IN-Dagen är Karlstads universitets enda arbetsmarknadsdag som riktar sig till ingenjörer och naturvetare. Intresset att komma i kontakt med olika företag är stort bland studenterna.

Mässan ger tillfälle för Er att knyta kontakter med blivande ingenjörer och naturvetare för eventuella samarbeten.

Mässan organiseras av Formula Student organisationen Clear River Racing i samarbete med alla ingenjör- och naturvetenskapliga föreningar.

Clear River Racing logo
Dela:
Tillbaka