Tisdag 30 maj: Hur gör vi industrin mer intressant för generation Z?

Flera undersökningar visar att när svenska ungdomar ser på sin framtida utbildning och karriär önskar de sig allt annat än vad svensk industri säger sig erbjuda.

Konkreta tips!

Hur kan vi då göra våra branscher mer intressanta för generation Z? 

På Industrisnack tisdag 30 maj (online) kommer Ulrika Elmersson, VD Skärteknikcentrum, ta oss igenom resultaten på undersökningarna och ge konkreta tips på vad du kan göra för att vända trenden!

Hennes stora intresse för att försöka förstå generation Z och den verklighet de lever i ger en ny dimension till frågan om varför ungdomar inte väljer en lysande karriär inom svensk industri.

Ulrika har mångårig erfarenhet av att jobba med frågor som rör ungas utbildnings- och yrkesval. 

Ulrika Elmersson, VD, Skärteknikcentrum

När och hur

Datum: tisdag 30 maj, 08:30 – 09:30
Plats: Digitalt via Teams. Det är kostnadsfritt och kräver inga förkunskaper. Teamslänk för att kunna delta skickas ut dagen innan.

Varmt välkommen!

För mer info

Johan Skogström, 070-601 08 96, johan.skogstrom@iucstalverkstad.se


INDUSTRISNACK är för dig som är nyfiken på hur du kan utveckla ditt företag. Vi tar upp relevanta och intressanta ämnen som utvecklar värmländsk industri. Temat på industrisnack är inom något av våra huvudområden, Ny teknik och Produktion, Hållbarhet, Effektivitet, Kompetensutveckling och Marknad. Syftet är att inspirera, utvecklas och hjälpa företagen vidare genom våra olika insatser.


Dela:
Tillbaka