Hitta era nya medarbetare på Jobbmässan i Arvika

Söker ert företag nya medarbetare? Då borde Jobbmässan i Arvika vara ett perfekt tillfälle för er att skapa nya kontakter. Delta som utställare, helt kostnadsfritt, för att marknadsföra din organisation, träffa lokal kompetens och nätverka.

Arvika kommun, Arbetsförmedlingen och Arvika Näringslivscentrum anordnar en dag där jobbsökande ges möjlighet att träffa arbetsgivare. Syftet med mässan är att skapa en mötesplats för dig som företagare och att jobbmöjligheter blir synligt för de arbetssökande.

Programmet innehåller, förutom själva mässan med alla utställande företag och organisationer, föreläsningar och en massa kontaktskapande mingel.

IUC / Stål & Verkstad finns förstås på plats i egen monter, för att berätta om alla möjligheter som finns med att arbeta och utvecklas inom industrin i Värmland.

Vill du veta mer om mässan och dessutom är intresserad av att delta som utställare kontakta Erica Öjermark Strzelecka, Näringslivsutvecklare på Arvika Kommun, på erica.ojermark.strzelecka@arvika.se eller 0570-819 27.

Var och när

Plats: Arvika Näringslivscentrum, Strandvägen 2
Datum: Torsdag 28 april
Tid: kl 9-12
Övrigt: Det är kostnadsfritt för utställare och då ingår monteryta, fika och lunch. Vid utebliven närvaro kostar det 500 kr/företag.

Dela:
Tillbaka