Värmlandsmontern på en minut!

”Heta leads, bra service, gemenskap, effektivt, nätverkande, relationsskapande, trivsamt, mumsigt och bekvämt” är begrepp som snappats upp i vimlet på årets Värmlandsmonter på Elmia Subcontractor, underleverantörsmässan för industrin.

För att få en snabb och effektiv inblick i monterlivet och atmosfären på mässgolvet häng med i en halsbrytande rundvandring!

 

 

Lyckad montersatsning

Det blev en kul, intensiv och givande mässvecka i Jönköping med nöjda och belåtna utställare i Värmlandsmontern.

Här kunde de alla delta i mässan på ett bekvämt och effektivt sätt, visa upp sitt varumärke i egen monter, nätverka, möta nya och gamla kunder, demonstrera produkter och utveckla leverantörskontakter. Detta med bra monterservice i en behaglig miljö.

 

Nyfiken att delta? Detta får man som utställare!

Som medlem i IUC / Stål & Verkstads industrinätverk kan företagen till ett rimligt paketpris delta i Värmlandsmontern med egen utställarplats, allt riggat och klart när de anländer till mässan.

Förmåner som ingår i priset är förberedande ”mässträning”, monterservice under hela mässveckan. Dessutom, inte minst support, montercafé med mötesutrymme och värmländsk fika, lokalproducerad öl och diverse delikatesser samt en synnerligen trivsam gemenskap i IUC / Stål & Verkstads eget mysiga Verkstadscafé. Här kan alla utställare hålla möten och bjuda sina kontakter på fika. Allt ingår.

Deltagarna kan släppa allt praktiskt och fokusera på kontakter, sälj och nätverkande i och utanför sin monter. Bekvämt, smidigt och effektivt!

 

Anmäl ditt intresse innan det är försent!

Nästa års mässa börjar redan bokas upp och intresset är större än någonsin. Eftersom antalet utställarplatser är mycket begränsat och de som deltog i årets mässa har företräde till nästa år är det bra att vara ute i god tid.

Vill ni anmäla ert intresse eller bara få information tveka inte att höra av er till Mattias Hedström, Projektledare för Värmlandsmontern: mattias.hedstrom@staging.iucstalverkstad.se
Tel: 070-294 75 70.

Hoppas att vi hörs!

 

Ett stort tack!

Vi vill passa på att tacka Wermlands Brygghus >> Stöpafors Kvarn >> samt Haga Chark & Deli >> som levererade Värmländsk lokalproducerad dryck, fika och tilltugg till vårat Verkstadscaféet.

 

 


LITE OM DELTAGARNA I VÄRMLANDSMONTERN 2018


 

 

WERMLANDS TUNNPLÅT AB är specialister på plåtbearbetning. Kunderna finns inom industrin, främst bland verkstäder och elektroniktillverkare. Produktionskedjan är komplett, från stansning, kantpressning och svetsning till kompletterande processer som fräsning, avgradning och montering.

AUTOFRIC konstruerar och tillverkar spiraler, skruvtransportörer och skruvpressar för kunder över hela världen. Företaget är också legotillverkare av bland annat maskiner och utrustning för vatten- och avloppsrening. Autofric erbjuder även avancerad vattenskärning i en helt ny maskin.

AIRCOIL erbjuder ett heltäckande program av batterier, kylmedelkylare, fläktkonvektorer och andra värme- växlare. Produkterna finns i både privata och offentliga miljöer men också inom industri och kommunikation. Kunder är industriföretag, aggregattillverkare och företag inom energisektorn.

NERMANS MÄRKSYSTEM tillhandahåller lösningar för spårbarhet, identifiering och produktmärkning till systembyggare och industriella slutkunder. Det inkluderar tekniker som nålprägling, industriella bläckstråleskrivare, lasermärkmaskiner samt traditionella handstämplar.

SWERUB erbjuder ett brett sortiment av vibrationsdämpare och andra gummikomponenter för att täta och skydda objekt, alternativt motverka vibrationer. Allt från skydd för industrikablar på havsbotten, till vibrationsdämpning i vardagliga produkter såsom gräsklippare, motorsågar och värmepumpar.

HANZAS tillverkning är tunnplåtsbearbetning, svetsning, pulverlackering och montering. Man har också byggt upp en bred kompetens inom ett flertal närliggande områden. Hela värdekedjan finns i fokus med tjänster inom utveckling, tillverkning, inköp och logistik.

 

 

 


Fakta om Elmia Subcontractor

Elmia Subcontractor är norra Europas ledande underleverantörsmässa för industrin och arrangeras på Elmia i Jönköping. Hit kommer årligen runt 1 200 utställare från 30 länder och upp till 15 000 besökare.

 

Dela:
Tillbaka