Hållbar logistik: Att säkra framtidens försörjningskedjor

Cirkulära system, transparens, spårbarhet, grön transport, ansvarsfull logistik och samhällsansvar, och därtill (mer eller mindre stöttande) teknologi. Begreppen är många när det gäller framtidens försörjningskedjor.

Välkommen på Industrisnack i Sunne den 5 mars. Under förmiddagen diskuterar vi framtidens behov och lyssnar på vad studenter från Karlstads universitet arbetar med i sitt examensarbete inom logistik och försörjningskedjor. Två Sunneföretag kommer att dela med sig av sina erfarenheter kring problem och utmaningar när det gäller supply change risk.

På plats finns även Caroline Åhs, Karlstads Universitet och Mia Sonnelid IUC Stål & Verkstad för att svara på frågor och berätta om vad vi gemensamt kan erbjuda företag.

Industrisnack är kostnadsfritt  och vi bjuder alla deltagare, som önskar, på lunch (sallad). Du kryssar i vid anmälan om du önskar lunch samt om du vill ha specialkost.

Program

  • 9:00-10:00 Industrisnack
  • 10:00-12:00 Samtal där vi delar kunskaper, idéer och erfarenheter tillsammans. 
  • 12:00-13:00 Lunch, valfritt (anmälan krävs)

När och var

När: Tisdag den 5:e mars 2024, 9:00-12:00
Var: Broby grafiska, Svetsarevägen 3, 686 33 Sunne

Sista anmälningsdag är 29 februari 2024.

Varmt välkommen!

Vid förra Industrisnacket var vi i Säffle och då pratade vi kompetensförsörjning för industrin. Se filmen därifrån.

För mer info

Mia Sonnelid, 070-620 60 50, mia.sonnelid@iucstalverkstad.se


INDUSTRISNACK är för dig som är nyfiken på hur du kan utveckla ditt företag. Vi tar upp relevanta och intressanta ämnen som utvecklar värmländsk industri. Temat på industrisnack är inom något av våra huvudområden, Ny teknik och Produktion, Hållbarhet, Effektivitet, Kompetensutveckling och Marknad. Syftet är att inspirera, utvecklas och hjälpa företagen vidare genom våra olika insatser.


Dela:
Tillbaka