Lean och förbättringsarbete – långsiktigt och uthålligt

Världen har varit i kaos de senaste två åren och för många företag har det varit en kamp för överlevnad. Nu börjar restriktioner lätta och successivt går vi tillbaka till som det var förut.

Men vill vi egentligen vara där vi var förut eller har vi ett nytt nuläge med nya utmaningar och möjligheter framåt? Att orka tänka långsiktigt och att våga vara uthållig för att hantera utmaningarna kan vara jobbigt, frustrerande och tungt men det ger oftast framgång.

”Att orka tänka långsiktigt och att våga vara uthållig för att hantera utmaningarna kan vara jobbigt”

På Industrisnack tisdag 22 februari möter du Malin Eilertsen, coach och utbildare inom LEAN och förbättringsarbete. Hon kommer berätta om vikten av att inte kopiera metoder från andra och dessutom tipsa om hur ni kan utveckla er verksamhet för att möta framtida utmaningar med hjälp av Lean.

Varmt Välkommen!

När och hur?

När: 22 februari, Kl. 08:30 – 09:30
Hur: Digitalt via Teams. Det är kostnadsfritt och kräver inga förkunskaper. Teamslänk skickas ut dagen innan.

För mer info

Malin Eilertson 072-331 72 13, malin.eilertsen@iucstalverkstad.se,
Johan Skogström, 070-601 08 96, johan.skogstrom@iucstalverkstad.se


INDUSTRISNACK är för dig som är nyfiken på hur du kan utveckla ditt företag. Vi tar upp relevanta och intressanta ämnen som utvecklar värmländsk industri. Temat på industrisnack är inom något av våra huvudområden, Ny teknik och Produktion, Hållbarhet, Effektivitet, Kompetensutveckling och Marknad. Syftet är att inspirera, utvecklas och hjälpa företagen vidare genom våra olika insatser. 


Dela:
Tillbaka