Film: SAM-Systematiskt arbetsmiljöarbete skapar friskare medarbetare och bättre lönsamhet

Missa inte IUC:s fokusgrupper i höst, med korta, coachande möten som bygger på gemensamma behov och aktuella teman för industrin.

En av dessa fokusgrupper, med start 10 september, är ”SAM-Systematiskt arbetsmiljöarbete”. Här utgår vi från medarbetarna som är hjärtat i alla verksamheter. För utan en fungerande SAM-process är det näst intill omöjligt att vinna en upphandling. Det blir svårt att rekrytera kompetenta medarbetare och i slutändan se sjukrivningar som en del av vardagen.

Ledare och coach för fokusgruppen är Daniel Elfgren, processledare inom HR och arbetsmiljö på IUC.

”Investeringen i en robust SAM-process är inte bara en investering i arbetsmiljö, utan en kritisk del av er långsiktiga hållbarhetsstrategi för att skapa bättre lönsamhet”

Se filmen där Daniel kort berättar mer om vad du som ledare får och vad det ger att delta som ett av flera företag i en fokusgrupp kring Systematiskt arbetsmiljöarbete.

Kontakt

Blir du nyfiken? Kontakta Daniel Elfgren: daniel.elfgren@iucstalverkstad.se eller 079-102 46 48


FAKTA

En fokusgrupp innebär korta, effektiva möten som bygger på gemensamma behov och aktuella tema.
Det kan till exempel handla om kompetensstrategi, hur man säkrar de rätta kompetenserna i framtiden, systematiskt arbetsmiljöarbete, Värdeskapande och långsiktig ledarskapstrategi eller utveckling för additiv tillverkning.
Som deltagare träffar och skapar du relationer med andra företagare som delar ditt intresse för ett särskilt område. Erfarenhetsutbyte och diskussion mellan deltagarna är en viktig del i fokusgruppens träffar.

Dela:
Tillbaka