Fåtal lediga platser kvar på höstens Kompetenslyft

Ansök nu! Vi har ett fåtal platser kvar på den uppskattade utbildningen om coachande ledarskap. Dessutom tar vi nu upp intresseanmälningar till utbildningarna i Projektledning och Digital marknadsföring.

Det coachande ledarskapet 

Verksamhetens resultat och framgång är direkt beroende av hur väl du kan stötta och motivera dina medarbetare. Det coachande ledarskapet hjälper medarbetare att leda sig själva. Genom att stötta och inspirera hjälper ledaren medarbetaren att förtydliga sina mål och utnyttja sin fulla potential. Kursledare är Lennart Carlsson

Praktisk projektledning

Denna praktiskt inriktade projektledarutbildning är fokuserad på det som är nyckeln till ett lyckat projekt – en genomarbetad och strukturerad planering. Utbildningen ger dig kunskaper, metoder och verktyg för att planera och driva projekt effektivt och ha koll på tidplanen och riskerna i projektet. Vi går även igenom hur lagda planer ska följas upp och avslutas. Efter kursen har du olika verktyg för att lyckas med ditt projekt på bästa sätt. Materialet som används stödjer IPMA/PMI. Kursen genomförs både som traditionell utbildning och på distans.

Kommunikation som skapar tillväxt 

För dig som: • Vill få fler kunder, sälja mer och kunna ta bättre
betalt • Behöver göra ett omtag och åstadkomma en förändring • Ska starta upp en verksamhet eller lansera en ny produkt • Ser att din marknadsföring behöver en strategi • Vill ta marknads- andelar och växa de närmaste fem åren • Vill veta mer om vad som krävs för en effektiv marknadsföring. Kursledare är Mikael Dahlgren.

Är ni ett företag i Värmland med upp till 249 anställda är kursavgiften endast 1000 kronor per deltagare för respektive utbildning. Har ni fler än 249 anställda finns möjligheten att delta i utbildningarna till självkostnadspris. 

För anmälan och mer info:
Kontakta Louise Torevik på louise.torevik@iucstalverkstad.se eller 072-203 11 12.

Dela:
Tillbaka