Färsking på IUC / Stål & Verkstad

Möt vår nya projektkoordinator

-Jag växte upp i Södertälje, flyttade till Västerbotten som 21 åring och har de senaste 5 åren bott i Västerås. Sedan i februari lever jag tillsammans med sambon Paulina på Herrhagen i Karlstad och vår hund Atlaz, en 65 kg och 80 cm i mankhöjd, fyrvägskorsning som är väldigt snäll och älskar franska bulldoggs, berättar vår alldeles färska och glada medarbetare Ellinoir Westh.

Hon är av en nyfiken natur och är ivrig på att pröva nytt.
-Jag har arbetat inom vården, sålt te, varit hotellreceptionist, forskningsassistent på Mälardalens högskola på MITC mot industrin. De senaste åren har fokus legat på jobbcoachning och administration. Bland annat som regionsadministratör inom skolvärlden mot vuxenutbildning.

”Där var vi studenter från 14 länder som tillsammans fick utveckla innovation och entreprenörsskap”

-Ett av mina roligaste minnen från högskolan är när jag fick representera Sverige på INTENTSEM som står för International entreprenour seminar. Där var vi studenter från 14 länder som tillsammans fick utveckla innovation och entreprenörsskap.

Hon har en Fil.kand. inom pedagogik men har också läst HR, ledarskap och organisation, grupprocesser och konflikthantering.

På IUC Stål & Verkstad kommer hon arbeta som Projektkoordinator inom EU-projektet STIVI – Steg för Innovation.
-Det passar mig bra då jag får använda och utveckla stor del av mina förmågor jag fått från min breda bakgrund.

Jag skulle beskriva mig som en glad person som inte är rädd för att pröva nytt. Jag tycker om när det händer saker och kan ha lite svårt att sitta still.

Har ni några frågor och vill veta mer maila gärna, ellinor.westh@staging.iucstalverkstad.se eller slå en pling på 070-685 36 59.

Dela:
Tillbaka