Ett unikt läge att stärka kompetensen hos er personal

Det gäller att upptäcka utvecklingsmöjligheterna i pandemitider när Corona-varsel och permitteringar dramatiskt påverkar verksamheten. Nu har de små och mellanstora företagen inom tillverkningsindustrin i Värmland en unik och kostnadsfri chans att kompetensutveckla ordinarie personal.
Satsningen, ”Industriråd Värmland Corona”, är ett ESF (Europeiska Social Fonden) projekt som leds av Industriråd Värmland. Syftet är att bidra till att stärka kompetensen hos små och medelstora industriföretag i Värmland i en situation där arbetsmarknaden står under stora förändringar till följd av Coronapandemin.
Inriktningen är att bygga på kompetensen hos permitterade, varslade eller anställda som på annat sätt har en osäker position på arbetsmarknaden, utifrån arbetsgivarens specifika behov.
Blir du nyfiken och vill veta mer om hur just er verksamhet och era medarbetare kan kompetensutvecklas med olika behovsanpassade utbildningar, helt kostnadsfritt? Kontakta Jan Erik Andrén på Industriråd Värmland  jan-erik.andren@industriradvarmland.se eller 072-572 40 så hjälper han er vidare.
Observera att deltagarantalet i projektet är begränsat.

Dela:
Tillbaka