IUC Hållbarhetsmodell: Företag som jobbar hållbart kommer vara vinnare

Kraven från kunderna på hållbarhet kommer att öka snabbt. Företag som jobbar målmedvetet med en hållbar grön, ekonomisk och social utveckling integrerad i sin affärsmodell kommer att vara vinnare. Nu kan vi hjälpa er att komma igång.

”Kunderna kommer på sikt att välja bort leverantörer som inte uppfyller kraven”

Varför skall du jobba mer hållbart?
-För att det finns stora affärsmöjligheter. Kravställningarna från EU, svensk politik och storbolagen ökar svindlande snabbt. Då gäller det att alla är med, från det lilla till det stora företaget och förstår kraven i ett tidigt skede. En sak är säker, kunderna kommer på sikt att välja bort leverantörer som inte uppfyller kraven, berättar Björn Jonasson som är processledare inom hållbarhet och grön omställning på IUC / Stål & Verkstad.

Hur kan vi hjälpa er att komma igång?
Vi har stora möjligheter att ge er det stöd ni behöver i er utveckling mot ett hållbart företagande. Vi har jobbat fram, ”Hållbarhetsmodell för industrin”, en process i flera steg, som gör det hela tydligt och konkret.
-Slutprodukten i den här processen skall vara ett underlag och en handlingsplan framåt i ert hållbarhetsarbete, men också ett marknadsföringsmaterial där ni kan visa på hur ni skapar värde för era kunder.

Kontakta Björn Jonasson så berättar han mer: bjorn.jonasson@iucstalverkstad.se eller på 070-367 03 22

Dela:
Tillbaka